Hahner Zwilling rent een berg op en draagt ​​de trailrunsokken in de kleuren perzik

Hardlopen

Trail Running

Puur natur op onbekende paden: Geniet van de natuur op de paden en laat u betoveren door het landschap

Ervaringsparcours traillopen: over wortels en steile rotswanden naar totale bewegingsvrijheid

Wandelaars lopen door onderhout, springen over rivieren en hun paden zijn nooit hetzelfde - elk pad is anders. Dat is wat zo fascinerend is. Meters van hoogte, die door kloven lopen en bergpaden omhoog duwen - dat is een parcours dat loopt. De adembenemende natuur is de beloning voor het ruwe terrein dat de lopers oversteken. Het zijn vaak smalle paden die de padlopers afleggen. Aan de ene kant gaat het diep, aan de andere kant zijn er rotswanden. Dus ze banen zich een weg naar boven in de bergen. De runs zijn technisch veeleisend. Wortels banen de paden, boomstammen liggen kruislings - obstakels die overwonnen moeten worden. De grote aantrekkingskracht van dergelijke runs ligt in de natuur. Welk uitzicht kunt u genieten achter de volgende bocht? Welke uitdagingen staan u de komende tien kilometer te wachten? Als je niet over verharde wegen loopt, maar door het terrein, weet je nooit precies wat er gaat gebeuren. Pure adrenaline!


Over welke trail running topic wil je meer weten?

Het maakt niet uit hoe hoog de bergen zijn, hoe moeilijk de beklimmingen zijn en hoe steenachtig de paden zijn: met onze Run Trail Run Socks verover je de bergen!

Trail Run Compression Socks

Onze nieuwe trail running compression socks: haal het beste in jezelf naar boven - wat het parcours ook voor je in petto heeft!

Leer meer!

Trail Run Mid Cut Socks

Mid cut trail running sokken voor je hardloopavonturen. De sokken stabiliseren de middenvoet en de enkel zodat je snel en veilig kunt bewegen op elk terrein.

Leer meer!

Over steile paden, stokken, stenen, wortels, rivierbeddingen enz: Met onze producten kunt u elke hindernis onder de knie krijgen