Voetballer met enkelbanden dribbels met een bal op de voet op een gazon

Voetbalkleding

Enkelbrace voor voetbal

Bescherm je sterkste wapen

Koop nu Ankle Support!

Geef je enkelgewrichten de volle kracht en sluit krachtig af.

Een spel vraagt alles van je - en een hobbelig parcours wordt een extra risico voor het verdraaien of verdraaien van je enkelgewrichten. Onze Sports Ankle Support stabiliseert uw enkels dankzij de gunstige compressie- en tapeband, zonder uw bewegingsvrijheid te beperken. Zo kun je je helemaal geven tot het einde - en heb je genoeg kracht voor het winnende doel.

Ankle Support: de enkelbrace van Bauerfeind Sports

Duurzame premium enkelbrace van Bauerfeind Sports

  • Sportbandage voor het enkelgewricht: Verbeterde dieptewaarneming. Voorkomt overbelasting en stabiliseert het enkelgewricht.
  • 3D Airknit Technology: Luchtig en licht compressiebreiwerk ondersteunt het zweettransport en voorkomt warmteaccumulatie.
  • Taping Technology: Verstelbare platte riem voor gerichte stabilisatie en vermindering van het risico op letsel door schokkerige bewegingen en knikken.

De enkelbrace van Bauerfeind Sports...

  • ...beschermt je enkelgewrichten effectief tegen knikken.
  • ...ontlast uw banden dankzij het compressie-effect en de taping strap en triggert positieve sensomotorische feedback voor een snellere controle van de stabiliserende spieren.
  • ... ondersteunt ook je regeneratie.
  • ... zorgt voor een ideale klimaatregeling tijdens het sporten door de speciale gebreide stof.
  • ... is een bijzonder robuust en duurzaam product Made in Germany.

Bescherm uw enkelgewrichten tegen verdraaien en buigen

Ligamentaire verwondingen als gevolg van verdraaiing behoren tot de meest voorkomende verwondingen in het voetbal. Een scheur van de buitenste band in het bovenste spronggewricht, een zogenaamde "supinatieblessure", d.w.z. een blessure die wordt veroorzaakt door een binnenwaartse verdraaiing, komt bijzonder vaak voor.
In de regel worden dergelijke gescheurde banden conservatief behandeld en vereisen ze veel rust voor het gewricht: "... De patiënt moet de voet zeer goed beschermen gedurende 6 weken door deze te buigen en maximaal 20 graden uit te rekken. (Bron: Dr. Nicolas Gumpert, medische website: https://www.dr-gumpert.de/html/baenderriss_behandlung.html)
Dit zorgt voor een gedwongen pauze, waardoor het voor veel spelers moeilijk is om terug te werken naar het prestatieniveau van hun blessurevrije collega's.

Goed beschermd met een voetbal enkelbrace

Dus het is het beste om het niet zover te laten komen. Naast een goed getrainde musculatuur en het regelmatig strekken van de banden speelt de apparatuur ook een belangrijke rol. Vooral op droge en harde oppervlakken moeten lange schoenplaten of nokken op de schoenen worden vermeden. Aangevuld met een goed enkelverband voor voetbal zoals de Bauerfeind Sports Ankle Support, kan het risico op blessures aanzienlijk worden verminderd.

Ankle Support nu kopen!

Onze technologieën achter Ankle Support

3D Airknit -technologie

3D Airknit Technology
Ultralicht compressieweefsel dat zich perfect aanpast aan jouw lichaamsvormen, zweetafvoer stimuleert en oververhitting voorkomt.

Taping -technologie

Taping Technology
De verstelbare band zorgt voor extra ondersteuning en flexibiliteit, om stabiliteit te garanderen en het risico op blessures door plotse bewegingen te verminderen.

Je Bauerfeind Sports voetbalkleding: