Skiërs met roze ski -sokken en grijze mouwen trekken de riem stevig op de achtergrond van zijn gele ski -laars op de achtergrond

Wintersport

Skisokken voor jouw power op de piste

De Ski Performance en Ski Ultralight Socks van Bauerfeind Sports

Make Your Own Track

Sneeuw is jouw favoriete element, steile afdalingen zijn helemaal jouw ding en je droomt ervan om met latten onder je voeten naar het dal te glijden: onze skisokken zullen jouw nieuwe favoriet onder je skipak zijn.
Voor meer performance, stabiliteit en comfort op al je tracks; maak jouw winterdroom tot werkelijkheid.

Twee varianten, één belofte: nog meer power op de piste

Ski Performance Compression

Upgrading Performance

Zonder compromissen naar het dal: met hun spierspecifieke compressie verminderen onze Performance Socks vervelende spiertrillingen. Dankzij de Shin en Calf Protection functiezones zijn jouw onderbenen aangenaam gepolsterd en kun je helemaal opgaan in jouw ski-belevenis.

Ski Ultralight Compression

Ultralight Race Control

Meer controle over de ski, meer power voor de kuit: de Ultralight Socks zorgen met hun zeer dunne breiwerk voor een optimale feedback in de skischoen. Door de medische compressie krijgt jouw kuit een powerboost en kun je nog langer genieten van de snelle afdaling.

Een supercool duo: daarom zul jij gecharmeerd zijn van onze skisokken

Herfstdagen kunnen erg grijs en somber zijn. Maar de redding is op komst! De vorm van prachtige Alpentoppen onder een blauwe hemel, poederig opstuivende sneeuw, een pauze in een berghut met een fantastisch uitzicht en niet te vergeten de afdaling naar het dal op de ski of op het snowboard.

Als jij houdt van actie op de piste en juist de zeer lange afdalingen een ultieme uitdaging voor jou zijn, dan zijn onze nieuwe skisokken perfect voor jouw volgende wintervakantie in de bergen!

Bauerfeind Ski Compression Socks - met revolutionaire functiezones voor meer performance, support en comfort

Onze Ski Performance Compression Socks staan voor meer uithoudingsvermogen, meer kracht en minder belasting voor je benen. Dankzij de spierspecifieke compressie tot aan de laatste bocht het optimale uit jouw piste-performance. Calf en Shin Protection polsteren jouw kuit en scheenbeen en zorgen ervoor dat je lang, veilig en comfortabel de sneeuw kunt trotseren.

De Ski Ultralight Compression Socks zijn onze experts voor een optimale controle over de ski(schoen) en maken een maximale feedback voor jouw voet in de skischoen mogelijk. Het ultradunne breiwerk van hightech microvezels voorkomt bovendien spierkrampen.
De sneeuw roept, waar wacht je nog op?