Bauerfeind sport kickboksen zeker voor de joints

Voet

Enkel

Stabiliseer je enkel, stap zelfverzekerd en lever meer prestaties.

Nu, ga vooruit met Bauerfeind Sports enkelbandages!

Bauerfeind Sportproducten voor de knie

25% met code Bash25
25% met code Bash25
25% met code Bash25
Sports Ankle Support

€ 69,90*
25% met code Bash25
25% met code Bash25

Omdat je enkels de beste ondersteuning verdienen

Of je nu gaat hardlopen, basketbal of voetbal speelt, of op de bokszak beukt: je enkels geven je de nodige stabiliteit. Ze doorstaan enorme belastingen, of je nu springt, stopt of sprint. Daarom verdienen ze extra ondersteuning. Wij hebben precies de juiste producten daarvoor.

Goede redenen voor een enkelondersteuning van Bauerfeind Sports

Als het gaat om de stabiliteit van je enkels tijdens het sporten, moet je niets aan het toeval overlaten. De enkelproducten van Bauerfeind Sports worden ontwikkeld in samenwerking met topsporters en kunnen sporters helpen hun doelen te bereiken en hun grenzen te verleggen.

Welk enkelproduct is van jou?

De Sports Ankle Support beschermt tegen verdraaiing en omzwikken van de enkel, waardoor overbelasting en blessures worden voorkomen. Dankzij de Taping Technology kan deze individueel en optimaal worden aangepast aan de contouren van je voet.

Over het product

De Sports Ankle Support Dynamic helpt je om nieuwe topprestaties te leveren. Of je nu sprint, in de boksring staat of in de sportschool bent, deze sportbandage ondersteunt je met zijn stabiliserende functie. Het ademende materiaal zorgt voor een uitzonderlijk comfortabele draagervaring.

Over het product

Dankzij het naadloze compressiebreisel voelen de Sports Compression Ankle Support als een tweede huid om je enkel. Bovendien bevordert de compressiebandage de bloedcirculatie, waardoor stabiliserende spieren door de hele voet worden geactiveerd.

Over het product

Maximale ondersteuning voor intensieve sportactiviteiten: De Sports Achilles Support Bandage kan ongemak aan de achillespees verlichten en bevordert een veilig loopgevoel. Met gerichte drukpunten en comfortzones voor ultiem draagcomfort.

Over het product

Wil je beter begrijpen hoe je enkels functioneren tijdens het sporten?

Ontdek wat ze allemaal kunnen en blader door onze inhoudswerelden met tips en trucs over de enkel!

Waarom Bauerfeind?

Dirk Nowitzki het Bauerfeind -logo en de tekst "Made in Duitsland sinds 1929" in de mand in zwart en wit hierboven

Wat maakt ons uniek? Welke filosofie leven we al meer dan 90 jaar na? En waarom vertrouwen topsporters over de hele wereld op ons? Vind antwoorden op deze vragen op onze Over ons pagina.

About us

Wat vind jij belangrijk bij jouw sport? Deel je ervaringen met ons!

Wat heb je meegemaakt bij jouw sport en welke hulpmiddelen helpen jou het beste om je doelen te bereiken? Deel je ervaringen met ons op het @bauerfeindsports Instagram-kanaal.