Bauer vijandelijke belettering op een foto waar twee lopers op een berg over de stad lopen

Over ons

Bauerfeind Sports: dit zijn wij

Als sportlijn van het traditionele merk Bauerfeind ontwikkelen we sinds 2016 premium bandages, compressieproducten en steunzolen speciaal voor sportactiviteiten. Dat doen we op basis van onze medische knowhow en onze jarenlange ervaring met het maken van producten voor topsporters. We houden van uitdagingen en zijn gefocust op een heel specifiek doel: FOR YOUR PERSONAL BEST

Bauer vijandelijke belettering op een blauw oppervlak op het dak van een gebouw met een hoog opruiming erboven blauwe lucht met een wolk

Bauerfeind Innovation Center

"Succes door ideeën": dit zakelijke basisprincipe heeft steeds onze koers bepaald. Ons doel is om voortdurend innovatieve producten te ontwikkelen die zowel functioneler zijn en een betere medische werking hebben dan traditionele producten. En dat is precies waar het Bauerfeind Innovation Center in Zeulenroda zich mee bezighoudt: Teams van specialisten ontwikkelen en optimaliseren producten en gezondheidsconcepten.

Wereldwijde partner van sporters

Dirk Nowitzki het Bauerfeind -logo en de tekst "Made in Duitsland sinds 1929" in de mand in zwart en wit hierboven

Al decennialang vormen de medische hulpmiddelen van Bauerfeind een integraal onderdeel op de Olympische Spelen en vertrouwen topatleten vanuit de hele wereld op onze uitstekende kwaliteit.

Daaronder ook Dirk Nowitzki de basketbal-superster is onze wereldwijde ambassadeur. Bovendien voorzien we als servicepartner van de Duitse stichting voor topsport 'Deutsche Sporthilfe' meer dan 3800 atleten en dus bijna alle Duitse olympiërs van hulpmiddelen.

Onze producten

De Bauerfeind Sports producten hebben bij belasting een bewezen preventieve werking tegen vroegtijdige vermoeidheid en kunnen sportgebonden blessures voorkomen. Na het sporten ondersteunen ze de regeneratie en bespoedigen ze het herstel.

Compromisloze kwaliteit 'Made in Germany'

Bauerfeind-producten voldoen niet gewoonweg aan de standaarden – ze vervullen de hoogste eisen aan kwaliteit, effectiviteit en draagcomfort. Dit wordt bevestigd door regelmatige controles. Als onze producten de tests met succes hebben doorlopen, worden ze voorzien van het desbetreffende keurmerk.

Bauerfeind AG uit Zeulenroda/ThĂĽringen behoort tot de grootste producenten van medische hulpmiddelen zoals bandages, orthesen, compressiekousen en orthopedische steunzolen. Dit familiebedrijf, opgericht in 1929, heeft wereldwijd ongeveer 2100 mensen in dienst en heeft dochtermaatschappijen in meer dan 20 landen.