Voetballer met een kneebord heeft een bal op de voet op een gazon

Voetbal

Voorkom kniepijn tijdens voetbal

Koop nu Knee Support!

Fight Knee Pain tijdens voetbal

Ze maken bijna evenveel deel uit van het voetbal als scheidsrechters, gras en goals: we hebben het over kniepijn. Soms is het een pijnscheut aan de achterkant van de knie, soms is het een kloppend gevoel aan de buitenste gewrichtsband, soms doet het gebied onder de knieschijf pijn. Knieklachten in het voetbal zijn bijna even gevarieerd als de soorten spelers in een team. Maar ze hebben allemaal Ć©Ć©n ding gemeen: met de knieproducten van Bauerfeind Sports kan je ze effectief voorkomen of op zijn minst verminderen, zodat je in het spel kunt blijven.

De Sports Knee Support - de defensieve baas voor je knie

Onze Sports Knee Support is als een goede verdedigingschef: met een sterke techniek, kracht en uithoudingsvermogen beschermt hij je tegen gevaar en zorgt hij er met zijn flexibiliteit voor dat je ook in stressvolle situaties de situatie op het veld onder controle hebt.

Dankzij de geĆÆntegreerde pelotte masseert de kniebandage bij elke beweging zachtjes de ligamenten, pezen en het bindweefsel en verstevigt de knie. Dankzij de anatomische pasvorm en de kleefzones zit hij altijd goed, zonder je bewegingsvrijheid te beperken. De luchtige mazen van ons 3D AirknitĀ® breisel garanderen een ademend vermogen en een optimale klimaatregeling.

Koop nu!