Sluit bekleding van een wandelaar in wandelschoenen en met groene middelgrote wandelsokken die een steenachtige pad op de achtergrond hebben, haar wandelpartner

Sportsokken

Mid Cut Sportsokken

Filter

Mid Cut Sportsokken

Uw slimme metgezellen voor stabiliteit en comfort op elke ondergrond

Iedereen die wandelt op bospaden, door weilanden of zelfs op grindpaden of wandelt op steenachtige, hobbelige of zeer zachte ondergrond weet hoe groot het risico is om een enkel te verzwikken en mogelijk ernstig letsel op te lopen aan de gewrichtsbanden in het enkelgewricht. Om het risico op blessures te verkleinen, is het eerste wat je moet doen de juiste schoenen dragen: Hardloopschoenen die de voet goed ondersteunen en met een stevige zool dempen wanneer hij de grond raakt; wandelschoenen met een voldoende diep profiel om zelfs op glad of stenig terrein steun te bieden en die ook het enkelgewricht omsluiten en stabiliseren.

Mid Cut Sportsokken: De perfecte aanvulling op hardloop- en wandelschoenen

Onze halfhoge sportsokken zijn de perfecte aanvulling op hardloop- of wandelschoenen. Ze bieden extra bescherming voor je enkels en nog meer comfort. Slimme functionele zones dempen en beschermen de gevoelige delen van je voeten, zoals de tenen, wreef, hiel en achillespees. De enkelhoge snit en de Infinity Zone geven je enkel extra stabiliteit - en je hardloop-, wandel- of trektocht in de natuur wordt een groot en veilig plezier.