Tennisspeler met witte arm mouwen speelt tennis en verslaat een bal met de backhand

Tennis

Tennistraining op een nieuw niveau

Sta met nog meer kracht op het veld en regenereer sneller

Game, set, match dankzij de tennistraining met onze producten

Professionele en recreatieve tennissers, maar ook fans kunnen het begin van de zomer nauwelijks afwachten. De belangrijkste toernooien ter wereld vinden grotendeels plaats tussen mei en september en houden miljoenen mensen op de hele wereld in hun ban. Niet alleen de profs, maar ook hobbyspelers en ambitieuze recreatieve spelers moeten in topvorm zijn om tijdens een van de talrijke toernooien op zand of hardcourt te kunnen zegevieren. Voor de meeste spelers beslist de zomer erover of het een goed of een slecht tennisjaar wordt.

Jouw voltreffers voor de overwinning: fitness en de geschikte tennisuitrusting

Om te winnen moet je beschikken over talent en de juiste tennisuitrusting, maar ook over flink wat fysieke en mentale kracht. Voor wie wel zes vermoeiende matches in slechts twee weken tijd moet spelen, zoals op grote toernooien in Parijs, Londen of New York, maar ook bij de kleine varianten in de eigen regio, is een goede regeneratie van de spieren en het vermijden van blessures van vitaal belang.

Bauerfeind Sports heeft het zijn missie gemaakt om tennisspelers, zowel profs als hobbyspelers, te helpen om hun grote droom waar te maken: om na zenuwslopende rally's de overwinningstrofee in de lucht te steken. Game, set, match met de Bauerfeind Sports tennisuitrusting!

Stabiliseer je onderarm en vermijd een tenniselleboog

Honderden rally's, opslagen en topspins... de belasting tijdens een toernooi is immens. Niet alleen tijdens de tennistraining, maar ook bij de wedstrijd zelf heb je doeltreffende bescherming nodig om een van de vaakst voorkomende tennisblessures te voorkomen: de tenniselleboog. Meer dan 50 procent van alle spelers lijdt er minstens af en toe aan. De grootste risicogroep vormen volgens studies iets oudere spelers vanaf 40 jaar en tennissers die heel lang trainen, dat wil zeggen meer dan drie uur per week.

De tenniselleboog, ook wel 'tennisarm' genoemd, ontstaat door een overbelasting van de onderarmspieren. De Sports Elbow Strap voorkomt precies die vorm van overbelasting. Met haar vijfpuntspelotte ontlast ze de elleboog en de onderarmspieren door middel van gerichte druk. Dankzij het Boa® sluitsysteem kan je de spalk op de millimeter precies instellen en wordt het openen en sluiten kinderspel. Haar optimale pasvorm garandeert dat je niet wordt gehinderd bij het slaan van je volgende ace.

Optimale bescherming voor polsen, spronggewrichten en knieën

Het zijn echter niet alleen de ellebogen die worden blootgesteld aan enorme krachten. Zeker de polsen krijgen het, zoals bij alle slagsporten, ook hard te verduren. Met de Sports Wrist Strap bieden we jouw polsen betrouwbare bescherming die perfect afgestemd kan worden op jouw behoeftes. Dankzij de elastische en hoogwaardige sluiting kan je met onze polsbandage voor precies de hoeveelheid druk zorgen die jij wilt... en krachtige aces en winners slaan.

We hoeven je dit niet te vertellen: met krachtige en nauwkeurige slagen alleen win je nog geen tennismatch. Bijna even belangrijk is het om 'vlug ter been' te zijn. Explosief sprinten voor aanvallen aan het net, spurten om een dropshot te halen en voortdurend snel van richting veranderen vereist speciale bescherming van je knieën en enkels. De Sports Knee Support reduceert belastingspieken en heeft een positieve werking op je sensomotoriek door de geïntegreerde pelotte. De Sports Ankle Support biedt je betrouwbare bescherming tegen verzwikkingen en voorkomt zo ernstige bandblessures.

Wij geven alles, zodat jouw spieren alles kunnen geven

Wie in de beslissende set wil winnen, moet kunnen vertrouwen op de kracht en energiereserves van zijn spieren. Onze producten van de Sports Compression Line kunnen je daarbij een erg goede dienst bewijzen. Met gerichte druk op de kuiten, dijen en armen worden de doorbloeding en zuurstofvoorziening van de spieren verbeterd, zodat jij de doorslaggevende extra procenten hebt op het veld.

Bauerfeind Sports: Tennistraining met dat tikkeltje extra

Het Omega -pad van sportknieondersteuning als een 3D -weergave

Innovatieve pelotte masseert en stimuleert spieren en bindweefsels

Onze sportproducten denken vooruit. Ze zorgen voor maximale bewegingscontrole en ondersteunen tegelijkertijd doeltreffend je armen, rug, spronggewrichten en knieën. De ingenaaide pelotte absorbeert belastingspieken, ontlast het gewricht en verdeelt de krachten optimaal in de gewrichten. Bijzonder complexe sporten als tennis vragen om extra ontlasting. Door de pelotten worden banden, pezen, spieren en het bindweefsel bij elke beweging gemasseerd, waardoor de sensomotoriek wordt verbeterd. Zo verlaag je doeltreffend het risico op blessures en verdwijnt pijn door overbelasting sneller.

Compressietricot volgens medische normen

De zeer elastische microvezel die we voor de producten van de Sports Compression Line gebruiken, maakt een gedoseerde compressie volgens medische normen mogelijk. Die compressie stimuleert de bloedcirculatie en versnelt de zuurstoftoevoer naar de spieren. Je spieren warmen voor de training sneller op, worden minder snel moe en regenereren beter voor je volgende match. Die extra dosis energie kan je naar de overwinning helpen, terwijl de werking van de Sports Compression Sleeves je gelijktijdig beschermt tegen spierblessures.

Medische compressie als een 3D -weergave

Bauerfeind Sports producten voor jouw succesvolste tenniszomer

25% met code Bash25
25% met code Bash25
25% met code Bash25
25% met code Bash25
25% met code Bash25