Drie spelers uit Alba Berlin met een trofee voor een geel gebied met het Alba Berlin -logo

Over ons

Sportpartnerschappen

"Beleef beweging" is het bedrijfsmotto van Bauerfeind AG. Competentie, de wil om te slagen en teamgeest zijn waarden die Bauerfeind uitdraagt. Het was slechts een kleine stap om betrokken te raken bij sport op regionaal, nationaal en internationaal niveau. Sponsoring heeft bij Bauerfeind een lange traditie. Al jaren gaat het familiebedrijf uit Zeulenroda duurzame partnerships aan met talentvolle sporters, sportclubs en topverenigingen. Sporters kunnen kiezen uit een breed assortiment producten voor training, competitie en revalidatie.

Waar sporters op vertrouwen, hoeft niemand in het dagelijks leven te missen: Bauerfeind Sports producten zijn hier in onze online shop voor iedereen verkrijgbaar.

Eintracht Frankfurt

Logo van Eintracht Frankfurt

Met meer dan 100.000 leden is Eintracht Frankfurt een van de grootste voetbalclubs in Duitsland. Zowel het vrouwen- als het mannenteam van Eintracht zijn een integraal onderdeel van de Bundesliga. De mannen vierden een van de grootste successen in de clubgeschiedenis door in mei 2022 de UEFA Europa League te winnen. Bauerfeind is de officiële leverancier van Eintracht Frankfurt.

Naar de website van Eintracht Frankfurt

Alba Berlin

Partnerlogo van Alba Berlijn

Een van de bekendste basketbalclubs in Duitsland is waarschijnlijk ALBA Berlin. Sinds de oprichting in 1989 als BG Charlottenburg tot aan de afsplitsing als ALBA Berlin Basketball GmbH heeft de club een ongeëvenaarde Bundesliga-carrière achter de rug. 11 Duitse kampioenstitels en evenveel bekeroverwinningen maken de "Albatrosse" een van de meest succesvolle clubs in het Duitse basketbal. Sinds 2012 is de club, die zijn thuiswedstrijden speelt in de Mercedes-Benz Arena in Berlijn, ook de basketbalclub met de meeste leden in Duitsland.

"Als premium partner van ALBA BERLIN ondersteunt Bauerfeind AG de spelers met bandages, compressiekousen en inlegzolen.

Naar de website van ALBA

THW Kiel

Logo van THW Kiel

THW Kiel, dat in 1992 werd afgesplitst van Turnverein Hassee-Winterbeck e.V., is de meest succesvolle Duitse handbalclub. De Kielers wonnen al vier keer de Champions League en zijn recordhouders in de volgende competities:

  • 22x Duits kampioen
  • 12x Duitse bekerwinnaar
  • 10x winnaar van de Duitse Supercup

Bauerfeind AG is sinds het seizoen 2012/2013 partner van THW Kiel en ondersteunt de "Zebra's" met bandages, inlegzolen en compressiekousen.

Naar de THW-website

SSC Palmberg Schwerin

Logo van Palmberg Schwerin

SSC Palmberg Schwerin is momenteel de meest succesvolle club in de Bundesliga voor damesvolleybal met twaalf landstitels, zeven bekeroverwinningen en vier Supercup-titels. Na 30 jaar in de 1e Volleybal Bundesliga is het damesvolleybalteam het sportieve baken van Mecklenburg-Vorpommern en behoort het tot de sportvereniging Schweriner SC. Het succes van de traditierijke club uit de deelstaathoofdstad is gebaseerd op jarenlange partnerships van de supporters, een geweldige sfeer in de thuiswedstrijden in de PALMBERG ARENA en de steun van de trouwe fans.

Bauerfeind is trots op dit partnerschap en levert de sporters bandages, steunzolen, compressiekousen en inlegzolen.

Naar de website van het SSC

"Sporthilfe" - sportsteun

Verticaal logo van het sportpartnerschap tussen Bauerfeind en Deutsche Sporthilfe

Sporthilfe ondersteunt sinds 1967 jonge topsporters op hun weg naar grote successen en is het belangrijkste particuliere sportpromotie-initiatief in Duitsland. De gesponsorde sporters worden zowel financieel als op het gebied van carrièreplanning en persoonlijke ontwikkeling ondersteund. De atleten die door Sporthilfe worden gesteund zijn goed voor 90% van de successen van Duitsland in internationale wedstrijden. Dit omvat 282 gouden medailles op de Olympische Spelen en 345 gouden medailles op de Paralympics. (Status: mei 2022)

Bauerfeind ondersteunt ook de atleten van Sporthilfe. Meer informatie vind je op deze pagina.

Deutscher Skilehrerverband (DSLV)

Logo van de Duitse Ski Teacher Association

Met meer dan 15.000 leden is de Duitse vereniging van skileraren (DSLV) de grootste vereniging van professionele sportleraren in Duitsland. Net zoals de Duitse Ski Vereniging (DSV) zich in de eerste plaats bezighoudt met de wedstrijdsport op nationaal niveau en in de clubs, is de focus van de DSLV uitsluitend gericht op de opleiding van professioneel actieve sneeuwsportleraren en hun pedagogische bekwaamheid.

De Duitse vereniging van skileraren ziet het als een van haar belangrijkste taken om professionele sneeuwsportscholen en -leraren bij hun werk te ondersteunen.

Dankzij het partnerschap ondersteunt Bauerfeind AG sinds 2021 ook het DSLV-team bij hun werk en profiteren alle actieve sneeuwsportleraren van de samenwerking.

Naar de website van de Duitse skilerarenvereniging

Onze sportpartners vertrouwen op onze Bauerfeind Sport producten voor hun beste prestaties. Bijvoorbeeld op: