De hardloper rent op een berg en draagt ​​de trailrunsokken in de kleuren perzik

Trailrunning

Trailrunning Sokken

#BeatAnyTerrain

Beat any Terrain

Geen grenzen: Alleen jij bepaalt waar en hoe ver je gaat. Met de Bauerfeind Trail Run Socks ben je er klaar voor. Met de unieke Targeted Compression technologie en functionele zones die je uithoudingsvermogen ondersteunen en je stabiliteit en ondersteuning geven. Meter voor meter. Trail na trail.

Targeted Compression Technology

De gerichte compressiezones voor de kuitspieren stimuleren de bloedsomloop. Dit houdt je spieren langer fit en geeft je meer vrije energiereserves.

  • TOE COMFORT - Anatomisch gevormde dempingszone voor drukvermindering bij de tenen.
  • AIR CHANNEL SOLE - Luchtige dempingszone voor zacht afrollen en hoog ademend vermogen.
  • DOWNHILL COMFORT - Schokabsorberende dempingszone voor steile afdalingen.
  • INFINITY ZONE X-TREME - Onze sterkste Infinity Zone voor een verhoogd gevoel van stabiliteit rond je enkel.
  • HEEL COMFORT - Zacht materiaal voor veel comfort bij de hiel.
  • TARGETED COMPRESSION - Verbetert de bloedcirculatie en de efficiëntie van je kuitspieren.
Nu kopen!

Wat maakt onze sokken voor trailrunning zo speciaal?

Als je je volledig wilt concentreren op de trail, moet je kunnen vertrouwen op je uitrusting. Onze Trail Run Socks hebben een ideale pasvorm die indruk maakt op zowel professionals als amateurs. Dankzij onze medische ervaring hebben we de compressie-effecten kunnen optimaliseren om aan de behoeften van atleten te voldoen.

De Trail Run Compressiesokken houden je kuitspieren altijd in het optimale prestatiebereik dankzij de Targeted Compression Zone. Maar de compressiesokken maximaliseren niet alleen je prestaties. Vijf extra functionele zones in de enkel, op de achillespees, op de hiel en in de voetboog zorgen voor een stabielere, comfortabelere en betere loop. Je kunt het verschil voelen!

De Trail Run Mid Cut Socks zijn de perfecte keuze voor iedereen die geen knielange hardloopsokken wil dragen, maar toch waarde hecht aan stabiliteit en veiligheid in de enkel. De Infinity Zone X-treme stabiliseert effectief de voetboog en enkel, zodat je zelfs op oneffen terrein goed beschermd bent. Andere functionele zones zorgen voor een hoog comfortniveau.