Anna Hahner rent met haar sportcompressie knieondersteuning via een steiger naar het meer

Pijn in knieholte

Pijn in knieholte voorkomen

Verbeter de diepteperceptie van je knie en vermijd blessures

Knee Sleeve nu koopen!

Wil je koste wat het kost pijn in je knieholte vermijden en geen onaangename verrassingen krijgen op de weg naar je topprestatie? Neem dan voorzorgsmaatregelen en draag de Sports Compression Knee Support. Deze ontlast daar waar het nodig is.

Deze sportbrace omsluit de knie volledig en naadloos. Met gematigde compressie wordt de diepteperceptie van het kniegewricht verbeterd. Doordat hij precies op de huid ligt, stimuleert hij de doorbloeding van de omliggende spieren. Daardoor kunnen de bewegingen van de knie beter waargenomen worden en wordt het risico op blessures geminimaliseerd.

Kniebrace nu kopen!
Long -afstandlopers Anna en Lisa staan ​​terug op terug voor een portret van ronde beeldsectie
"Spieren zijn de beste stabilisator voor de knie, dat is de reden waarom we regelmatig sporten. De compressie kniebandage heeft een soortgelijke functie: hij stabiliseert de knie tijdens het hardlopen en ondersteunt de juiste bewegingen. Zo worden overbelasting, irritatie en blessures voorkomen."

Anna en Lisa Hahner, Duitslands snelste marathontweeling

Onze technologieën achter de Sports Compression Knee Support

Naadloze compressietechnologie

Seamless Compression Technology
Naadloze compressietechnologie resulteert in een betere dieptewaarneming in de knie, waardoor het risico op letsel wordt verminderd.

Grip Technology
GeĂŻntegreerde, huidvriendelijke siliconen band aan de bovenrand voor een betere pasvorm en precisie bij elke beweging.

Pijn in de knieholte: behandelen of voorkomen?

Wanneer je pijn voelt in je knieholte, is het meestal al te laat. Of het nu gaat om een bakercyste die van binnenuit vervelende druk uitoefent op de knieholte, een scheur of een gedeeltelijke scheur van de kruisband of schade aan de meniscus: je zal je hardlooptrainingen zeker een tijdje moeten stilleggen. Dat kan, vooral bij blessures aan de kruisband of meniscus, maandenlang duren.

Daarom geldt ook hier: better safe than sorry. Zoals bij bijna alle gewrichtsklachten kan je met behulp van de juiste beweging en regelmatig stretchen een verkeerde belasting en slijtage, bv. van de meniscus, doeltreffend vermijden. Ook het dragen van onze Sports Compression Knee Support bij het hardlopen helpt je om blessures te voorkomen.

Twee lopers met kniebanden lopen op een strand naast een meer bij schemering

Dankzij gematigde compressie stimuleert de Knee-Sleeve de diepteperceptie van het kniegewricht en de doorbloeding van de omliggende spieren. Zo kan je de bewegingen van je knie beter waarnemen, je hardloopprestaties verbeteren en tegelijkertijd het risico op blessures tot een minimum beperken. De clou: op de plaatsen die gevoelig zijn voor druk, zoals de knieschijf en -holte, zijn comfortzones met minder compressie in het breiwerk geĂŻntegreerd. Dankzij de combinatie van prestatieboost en optimaal comfort is de Compression Knee Support de perfecte begeleider voor lange en intensieve sessies en uitdagende routes.

Haal het nu!