Man met een kneebord gaat diep gehurkt met een kettlebell tussen de twee handen

Fitness Training

Ontlast je knie bij elke work-out - Kniebandage voor fitnesstrainingen

Stabiliserende kniebandage voor een training zonder klachten.

Bewegingen gericht controleren en langer trainen.

Squats, push-ups of uitdagende oefeningen voor je hele lichaam: wat je ook doet, bij de uitvoering worden je knieën altijd zwaar belast. Om langer te kunnen trainen zonder klachten, verbetert de bandage de bewegingscontrole ter hoogte van de knie.

Duurzame premium kniebandage van Bauerfeind Sports

  • Sportbandage voor de knie Verbeterde dieptewaarneming. Voorkomt overbelasting en stabiliseert de knie.
  • 3D Airknit Technology De ademende, lichte compressiestof helpt de zweetafvoer en verhindert oververhitting.
  • Innovatieve Omega-pelotte van elastisch materiaal Stabiele inbedding en geleiding van de knieschijf voor een optimale krachtverdeling in het kniegewricht
  • Anatomische pasvorm en geĂŻntegreerde zones met grip Zit stevig bij elke beweging / stabiele pasvorm en toch maximale bewegingsvrijheid

De kniebandage van Bauerfeind Sports is perfect voor:

  • Het uitvoeren van squats, deadlift, snatch, stoten, gewichtheffen in het algemeen

Waarom zijn squats zo belangrijk voor je training?

Kniebuigingen ('squats' in het Engels) zijn een klassiek onderdeel van krachttrainingen. Als ze gericht gebruikt en aangevuld worden met gewichten zoals barbells of kettlebells, zijn ze een van de doeltreffendste oefeningen voor algemene spieropbouw.

Als het je doel is om:

  • Spieren op te bouwen en sterker te worden, zullen squats je daarbij helpen.
  • Af te vallen en een strak lichaam te krijgen, zullen squats je daarbij helpen.
  • Gezonder en gelukkiger te worden, zullen squats je daarbij helpen.

Met andere woorden: squats helpen je om al je (fysieke) doelen te bereiken en moeten daarom zeker deel uitmaken van je trainingsschema. Maar als je deze oefening verkeerd doet, kan ze je grote problemen opleveren. Ze kan leiden tot ernstige blessures aan de rug, benen en vooral de knieën. Om dat te vermijden, is het allerbelangrijkste dat je de oefening goed uitvoert. Een kniebandage kan je echter extra stabiliteit geven tijdens squats en praktisch al je andere oefeningen. Ze vermindert de belasting van je gewrichten, geeft je meer controle over je bewegingen en masseert tegelijkertijd je ligamenten, pezen, spieren en bindweefsel.

Ontlasting van de kniegewrichten voor een klachtenvrije fitnesswork-out

Verkeerd uitgevoerde bewegingen of overbelastingen leiden vaak tot kniepijn. Daarom is een gewrichtsbeschermer van essentieel belang tijdens je work-outs. Met de Sports Knee Support heb je controle over je bewegingen, voorkom je blessures en train je langer.

Bauerfeind heeft de beste kniebandages voor squats

Bauerfeind Sports heeft de beste kniebandages voor squats op de markt. Deze comfortabele, duurzame sportbandage is speciaal ontwikkeld voor gebruik tijdens het sporten. Ze is licht, ademend, wasbaar en voorkomt doeltreffend overbelasting en blessures. Dat is te danken aan onze innovatieve technische ontwikkelingen op het gebied van sportbandages en flebologie en aan onze jarenlange ervaring in het samenwerken met topsporters van over de hele wereld.

Koop nu de Knee Support
3D Airknit -technologie

3D Airknit Technology
Ultralicht compressieweefsel dat zich perfect aanpast aan jouw lichaamsvormen, zweetafvoer stimuleert en oververhitting voorkomt.

Omega Pad -technologie

Omega Pad
Precieze inbedding en geleiding van je knieschijf door een geĂŻntegreerde, innovatieve elastische pelotte die een optimale krachtverdeling in het kniegewricht garandeert.

Grip Technology
GeĂŻntegreerde, huidvriendelijke siliconen band aan de bovenrand voor een betere pasvorm en precisie bij elke beweging.

Daarom gebruik ik de Bauerfeind Sports Knee Support:

"Na mijn gescheurde kruisband op de Olympische Spelen in Rio kon ik lange tijd niet met volle intensiteit op de toestellen trainen. Dankzij de Sports Knee Support heb ik mijn trainingen van voor het ongeval veel sneller kunnen hervatten, omdat ze me een stabieler gevoel geeft. Dankzij deze kniebandage kon ik ook sneller weer aan wedstrijden meedoen."
Portret van Turner Andreas Toba

Andreas Toba

Een van de beste Duitse turners. Als regerend Duits kampioen meerkamp deed hij in 2016 mee aan de Olympische Spelen in Rio. Tijdens zijn vloerroutine in de teamcompetitie scheurde hij zijn kruisband en stond hij op het punt het op te geven. Ondanks zijn ernstige blessure deed hij toch nog zijn routine op het paard en behaalde hij de hoogste score in het Duitse team, zodat het de finale haalde.

Vul je fitnessuitrusting aan met andere sportproducten voor een efficiënte training.