Anna Hahner rent door het bospad met een knieband

Lopersknie

Brace bij lopersknie

Zodat je weer kunt hardlopen

Koop nu Knee Support!

Je bent voluit gegaan... en nu heb je een lopersknie (afgekort ITBS). Maar je wilt je niet laten tegenhouden. Wat je wel wilt, is snel van de pijn afraken en weer beginnen met hardlopen. En precies daarbij helpt de Sports Knee Support je.

De Bauerfeind Sports Knee Support omsluit je knieschijf met een anatomisch gevormde pelotte. Dat functionele element vangt drukpieken op en masseert het bindweefsel bij beweging. Bovendien zorgen twee drukpunten en zijdelingse vleugels voor gerichte prikkels. Het resultaat: je stabiliserende spieren worden beter aangestuurd en je gewrichtscoƶrdinatie wordt verbeterd.

Koop je Knee Support hier!

Portretfoto van sportarts Dr. Christian Teusch
"De Sports Knee Support vermindert de pijn van ITBS door de kniegewrichten te stabiliseren, en de geĆÆntegreerde pelotte vermindert ontstekingen in de laterale delen van het iliotibiale tractus."

Orthopeed en Sportarts Dr. Christian Teusch

Onze technologieƫn achter de Knee Support

3D Airknit -technologie

3D Airknit Technology
Ultralicht compressieweefsel dat zich perfect aanpast aan jouw lichaamsvormen, zweetafvoer stimuleert en oververhitting voorkomt.

Grip Technology
GeĆÆntegreerde, huidvriendelijke siliconen band aan de bovenrand voor een betere pasvorm en precisie bij elke beweging.

Omega Pad -technologie

Omega Pad
Precieze inbedding en geleiding van je knieschijf door een geĆÆntegreerde, innovatieve elastische pelotte die een optimale krachtverdeling in het kniegewricht garandeert.

ITBS: welke brace is de juiste bij een lopersknie?

Om weer rustig te kunnen beginnen met hardlopen, heeft je knie extra stabiliteit en ontlasting nodig. Bij een kniebrace voor een lopersknie is het belangrijk dat de brace niet alleen stabiliteit biedt. Je hebt hem immers niet alleen nodig voor extra steun bij je dagelijkse activiteiten, maar in de eerste plaats ook voor het sporten. Daarom moet hij ook ademend en comfortabel zijn, meegeven met je bewegingen en beschermen tegen overbelasting en blessures. Dat alles krijg je met Sports Knee Support.
Hij biedt je:

  • een anatomische 3D-pasvorm die speciaal voor het sporten is ontwikkeld,
  • volledige bewegingsvrijheid,
  • een gedoseerde compressie dankzij zeer elastische breidraad, waardoor je meer controle hebt over je bewegingen bij het hardlopen,
  • een positieve invloed op je sensomotoriek,
  • ultralicht, ademend compressiebreiwerk dat overtollig vocht door zweet voorkomt.
Twee lopers met kniebanden lopen op een strand naast een meer bij schemering

Ook wanneer de klachten van je lopersknie zijn afgenomen en je weer volop aan het trainen bent, kan de Sports Knee Support je blijven ondersteunen. Hij helpt om overbelastingen en blessures tegen te gaan en om zelfs nog meer uit je training te halen. Het materiaal gaat extra lang mee, is stevig en is bestand tegen de ruigste trails. Zo kan je deze brace ook na ITBS blijven gebruiken en kan je lang hardloopplezier beleven aan je Sports Knee Support.

Hier krijg je de Knee Support