Extract van vier poten met barmhartige merino -wandelsokken op een wandelpad

Wandelen

Wandelsokken

Wandelsokken waarmee je elke hindernis overwint

Step Into Adventure!

Steile paden, ruige rotsen en bospaden met keien betekenen voor jou een ding: heerlijke uitdagingen. Je bent helemaal geen 'couch potatoe', kan niet lang stilzitten en wil zoveel mogelijk naar buiten in de natuur. En je wil je omgeving op eigen houtje verkennen, helemaal zonder reisgids.
Onze allernieuwste wandelsokken zijn je metgezel op al die kronkelwegen. Ze geven je de nodige ondersteuning en power. Zo wordt 'zolang mijn voeten mij kunnen dragen' vanaf nu een heel stuk verder.

Onze wandelsokken voor betere bescherming tijdens je tochten

Outdoor Merino Compression Socks 

En laten we doorgaan! Dankzij de Targeted Compression Zone met spierspecifieke compressie kun je je pauze uitstellen tot de volgende top. De functionele zone voor de kuiten geeft energiereserves vrij en de Instep Comfort Zone verlicht ook de druk van de schoen op de wreef.Naar onze Outdoor Merino Compression Socks

Outdoor Merino Mid Cut Socks 

Stabiel vooruitkomen, zelfs op ruig terrein: dankzij de Mid Cut Socks krijg je stabiliteit bij elke stap dankzij de Infinity Zone. Bovendien krijgen ook je hielen, voetbogen en tenen extra comfort, vooral op lange tochten, dankzij speciale functionele zones.Naar onze Outdoor Merino Mid Cut Socks

Mooi en slim: Waarom onze wandelsokken je metgezel moeten zijn op elke tocht

Wanneer de bergen roepen, je zin hebt om te reizen of het avontuur lonkt, wil je zo goed mogelijk voorbereid zijn en niets aan het toeval overlaten. Daarom heeft een hele industrie zich gespecialiseerd in het leveren van de juiste kleding en speciale uitrusting aan mensen zoals u. Mensen die thuis zijn in de natuur en voor wie elke onbekende weg, elke heuvel en elk bos een nieuwe, opwindende uitdaging is.

De juiste schoenen voor uw avontuur zijn zeker onmisbaar. De wandelsokken die u draagt over boomwortels, stenen en weiden maken het verschil: sterke benen en voeten, beschermd door de juiste sokken, helpen u uw bestemming te bereiken.

De sokken die u veilig naar uw bestemming brengen

Onze outdoor sokken zijn ontworpen om u naar uw bestemming te brengen, hoe ruig en zwaar het pad ook is.

Met hun Infinity Zone geven de Mid Cut Socks je steun en stabiliteit op elk terrein, ontlasten ze je wreef van de druk in je wandelschoen en verminderen ze de belasting op je voetzool en hiel. Je kunt er letterlijk mee over heuvel en dal lopen - of op welke ondergrond je avontuur en nieuwsgierigheid je ook brengen.

Met de Compression Socks krijg je een echte energiebooster voor je kuiten. Geniet van de stilte, ervaar het uitzicht - en kijk wat er achter de volgende berg op je wacht. De Targeted Compression Zone van de compressiesokken zorgt ervoor dat je je doel bereikt.

Onze wandelsokken van Bauerfeind Sports