Drie voetbalspelers met verschillende verbanden knuffelen zichzelf naar een gazon

Voetbal

Voetbalkleding van Bauerfeind Sports

Meer stabiliteit en uithoudingsvermogen voor jouw perfecte tijd op het veld

In de competitie, bij de training of tijdens een potje voetbal onder vrienden... met onze voetbalkleding maak je een voltreffer!

Bij het WK en EK, de eredivisie, de beker of de Europacup: week na week leveren de beste voetballers massaal sportieve topprestaties, atletiek, techniek, snelheid en trefzekerheid met de bal. Het spreekt voor zich dat bij zoveel verplichte wedstrijden professionele regeneratie en de juiste bescherming van de gewrichten een absolute must zijn.

Het doet er niet toe of je zelf op professioneel niveau voetbal speelt, als ambitieuze amateur elke week op het veld staat of eerder een hobbyspeler bent bij je vereniging: voetbal vergt het uiterste van je lichaam. Vooral het snelle draaien en sprinten, duellen en harde stoten tegen je botten en gewrichten vereisen optimale opwarming en afkoeling, maar ook geschikte voetbalkleding.

Bauerfeind Sports biedt je de perfecte ondersteuning met zijn sportbandages, compressiekleding en sportsteunzolen die speciaal zijn afgestemd op balsporten. Bauerfeind heeft al bijna 90 jaar expertise op het gebied van medische hulpmiddelen en tricotproducten en maakt uitermate stevige premiumproducten met een 'made in Germany'-label. Daarom zijn wij in jouw team als je topprestaties op het voetbalveld wilt neerzetten!

Lange time-out door blessure? Niet met ons!

Ongeacht of je speelt op zwaar, modderig gras na urenlange regen of een uitgedroogd veld na dagen van droogte en hitte: de kans op een verstuiking is in bijna geen enkele sport zo groot als bij voetbal. Wanneer dat gebeurt, betekent dit meestal langdurige blessures van de gewrichten, gewrichtskapsels of een scheuring van de gewrichtsbanden. Dat kan een time-out van meerdere maanden betekenen en een lange, moeizame weg terug naar het team.

Jouw voetbalkleding voor optimale bescherming van de gewrichten

Bescherm je gewrichten, pezen en banden tegen blessures en overbelasting en focus je volledig op je volgende tegenstander. De Bauerfeind Sports Support Line biedt sportbandages die je helpen jouw enkel- en kniebewegingen bij sprints en moeilijke speelomstandigheden onder controle te houden, zonder je hierbij in je bewegingsvrijheid te belemmeren. Onze voetbalkleding is anatomisch gevormd en gemaakt van een vederlicht weefsel. De bandages zitten als een tweede huid om je lichaam. Bij elke stap masseren ze het betreffende lichaamsdeel met de geïntegreerde pelotte. Je krijgt de grootst mogelijke stabiliteit en kunt zelfverzekerd over het veld lopen. Ondersteun je enkels, hou langer vol en sleep de overwinning in de wacht!

De Bauerfeind Sports voetbalkleding om jouw gewrichten te beschermen

Betere bescherming tegen verzwikkingen

Met de Bauerfeind Sports Ankle Support ben je op moeilijk terrein goed beschermd tegen verzwikkingen en ernstige blessures van de gewrichten, gewrichtskapsels en banden, zonder je bewegingsvrijheid te verliezen.

Waarom het zeker bij voetbal zo belangrijk is om je enkels te beschermen kan je hier nog eens nalezen.

Lees hier

Stabiliteit voor je kniegewricht

De Bauerfeind Sports Knee Support beschermt een van de meest blessuregevoelige lichaamsdelen van elke voetballer: de knie. Door de geïntegreerde pelotte worden bovendien bij elke beweging de banden, pezen en het bindweefsel zacht gemasseerd en wordt de knie verstevigd.

Lees hier over kniepijn na voetbal
Voetballer met enkelbanden dribbels met een bal op de voet op een gazon

Begin volledig op krachten aan je volgende match met onze compressiekleding

Meer energie na lange trainingen en wedstrijden: De Bauerfeind Sports Compression Line is speciaal ontwikkeld voor duursporten en ondersteunt een snelle regeneratie van je spieren. Het dragen van compressieproducten als voetbalkleding, ook na trainingen en wedstrijden, helpt je om sneller te herstellen dankzij de voelbare compressie en betere bloedcirculatie. Dat is waarom professionele voetballers zich al jaren met het onderwerp bezighouden en zowel voor als vlak na wedstrijden en trainingen compressiesokken dragen.

Sneller regenereren en intensiever trainen dankzij Bauerfeind Sports voetbalkleding

De compressie zorgt voor een betere terugvoer van het bloed naar het hart, vermindert het zwellen van dijen en kuiten na de training en vergemakkelijkt zo het zuurstoftransport naar de spieren en de afvoer van afvalstoffen. De spieren worden goed doorbloed en belonen je daarvoor met een snelle regeneratie.
Goed spelen na een vermoeiende dag, de training intensiveren of meer energiereserves hebben in de finale... Wat is jouw volgende uitdaging? Ga de uitdaging aan! Onze Bauerfeind Sports Compression Line is ontwikkeld voor duursporten en verbetert de spierregeneratie aanzienlijk.

Snellere regeneratie en meer kracht voor jouw spieren

Snellere opwarming van spieren en betere prestaties

Met onze Bauerfeind Sports Compression Sleeves Upper Leg kun je nog sneller op volle kracht trainen. Dankzij de medische compressie warmen je spieren sneller op en wordt de bloedcirculatie in je dijen gestimuleerd. Sneller aanvallen en scoren!

Meer bescherming en meer kracht dankzij intelligente technologie 'Made in Germany'

Bauerfeind Sports is jouw betrouwbare ploegmaat bij voetbal en andere takken van sport. Telkens wanneer het erop aankomt je gewrichten te ontlasten, je spieren te regenereren of je prestaties te optimaliseren, staan we voor je klaar. We weten wat we doen, want we doen het al bijna 90 jaar lang.

Bauerfeind produceert sinds 1929 uitsluitend in zijn Duitse vestiging. Klanten uit de hele wereld vertrouwen op ons als experten in bandages, orthesen, medische compressiekousen en orthopedische steunzolen. Toch zijn we nooit helemaal tevreden met onze successen uit het verleden, maar blijven we steeds manieren zoeken om mensen tot op hoge leeftijd een actief leven zonder klachten te geven. Onze producten worden gekenmerkt door uitzonderlijke kwaliteit en innovatieve technologieën.

Het Omega -pad van sportknieondersteuning als een 3D -weergave

De voetbalkleding met dat tikkeltje extra

Onze Sports Support producten denken vooruit. Ze ondersteunen doeltreffend je armen, rug, enkels en knieën en maken toch maximale bewegingscontrole mogelijk. De geïntegreerde pelotten reduceren drukpieken, ontlasten het gewricht en dragen zo bij tot een optimale drukverdeling in de gewrichten. Die mate aan ontlasting is zeker nodig bij voetbal, met zijn snelle draaien, duels, sprints en stompe belastingen van de botten en gewrichten. Banden, pezen, spieren en het bindweefsel worden dankzij de pelotten bij elke beweging gemasseerd, waardoor ook je sensomotoriek positief wordt beïnvloed. Op die manier bestrijd je preventief het risico op blessures en verdwijnt pijn sneller.

Compressietricot volgens medische normen

De zeer elastische breidraad die voor onze producten van de Sports Compression Line gebruikt wordt, maakt een gedoseerde compressie volgens medische normen mogelijk. De comprimerende werking stimuleert de bloedsomloop en verbetert zo de zuurstofvoorziening van je spieren. De spieren warmen sneller op voor de training, worden langzamer moe en regenereren beter voor de volgende match. Die extra dosis energie kan je gebruiken om te scoren en te winnen. De werking van de Sports Compression Sleeves beschermt je tegelijkertijd tegen spierblessures.

Medische compressie als een 3D -weergave

Je Bauerfeind Sports voetbalkleding: