Dirk Nowitzki coacht zes basketbalspelers met kleurrijke kniebands

Basketbal

Compression Knee Support NBA

BREAKTHROUGH PERFORMANCE.

Power, Precision and Performance in every Game.

Na een indrukwekkende carri├Ęre van 21 seizoenen en 1522 wedstrijden maakt NBA-legende Dirk Nowitzki zijn eerste basketbalseizoen als oud-speler mee en laat hij de herinneringen aan zijn basketbaltijdperk de revue passeren. Daarom is Dirk met Bauerfeind en basketbalvlogger Casey Curtiss in gesprek gegaan en vertelt hij over zijn passie voor de sport en beslissende momenten die hij meemaakte met de teams en fans van de hele divisie.

Sports Compression Knee Support NBA ÔÇô Team Edition

Toon hoe enthousiast je bent over jouw team met de originele teamlogo's en -kleuren:

Golden State Warriors: Met in totaal 7 kampioenschappen en 12 conferentietitels zijn de Warriors vooral de laatste jaren uitgegroeid tot een dynastie.

Miami Heat: Een van de grootste franchises in de NBA: de Miami Heat.

Boston Celtics: Met 17 kampioenschappen en 56 play-offdeelnames bezitten de Celtics legendarische records en hebben ze een fantastische achterban.

Dallas Mavericks: 21 seizoenen lang was 'Dirk Nowitzki' synoniem met de Mavericks. Nu neemt hij met Bauerfeind de tijd om zijn lange carri├Ęre in het Metroplex de revue de laten passeren.

Chicago Bulls: Enkele van de beste spelers aller tijden hebben gespeeld voor de Bulls en ook het huidige team fascineert talloze trouwe fans.

LA Lakers: Paars en goud zijn niet alleen koninklijke kleuren, maar ook het handelsmerk van een NBA-team met 17 kampioenschappen, 32 Conference-titels en 26 spelers in de Hall of Fame.

Nu kan je de kleuren van jouw team tonen en topprestaties neerzetten: in de offici├źle kniebandage van de NBA, de nieuwe Sports Compression Knee Support NBA - Team Edition.

Topsporters en professionals vertrouwen op de producten en technologie├źn van Bauerfeind. Voor gematigde gewrichtsondersteuning en meer bescherming op het speelveld en in het dagelijkse leven.

Speel mee!

Sports Compression Knee Support NBA

Onze producten voor jouw basketbalervaring

25% met code Bash25
25% met code Bash25
25% met code Bash25
25% met code Bash25