Close -up: lange roze hardloopsokken en zwarte hardloopschoenen lopen over een verharde weg in een stad

Hardlopen

Hardloopsokken van Bauerfeind Sports

Met revolutionaire functiezones voor meer performance, support en comfort

Endless running

De hardloopsokken voor jouw persoonlijke records


Bij hardlopen draait alles om jou: of je nu een professionele marathonloper bent of een amateurloper van de vijf kilometer! Het gaat om je persoonlijke records en hoe je deze kunt verbeteren. Dit kan met nog meer kracht en comfort.

Daarom zijn onze nagelnieuwe Run Performance Socks speciaal voor jou gemaakt, met een effectieve compressie, meer stabiliteit voor je spronggewrichten en ontlasting voor je voetzool en hiel.

Bereik je doelen met Run Performance Socks van Bauerfeind en beleef de comfortabele concentratie, stabiele kracht en stijlvolle functionaliteit. Low Cut, Mid Cut en Compression - kies de juiste kous voor je beste performance!

Drie lengten voor drie keer beter presteren

Ook professionals zijn zeer te spreken over onze hardloopsokken

De marathontweeling Anna en Lisa Hahner over onze Run Performance Socks

"Deze sokken zijn echt te gek! Ze geven ons een fantastisch gevoel tijdens het hardlopen. We krijgen dan meteen de drive om ervandoor te gaan. De pasvorm is perfect en de sokken zijn echte blikvangers. Er zijn maar twee woorden voor deze nieuwe sokken te bedenken: snel en stijlvol!"

Wat maakt onze nieuwe hardloopsokken zo bijzonder?

Bij de ontwikkeling van onze nieuwe hardloopsokken hadden we altijd Ă©Ă©n groot doel voor ogen: je hardloopervaring nog comfortabeler en stabieler maken, en misschien zelfs sneller.

Naast hardloopschoenen en sportkleding zijn hardloopsokken de belangrijkste onderdelen van je hardloopkleding. Met hightech microvezels en huidvriendelijke, ademende materialen zorgen ze voor een zeer comfortabel draaggevoel. Met behulp van uitgekiende functies ondersteunen onze hardloopsokken alle ambitieuze hardlopers/hardloopsters bij het bereiken van hun doelen.

Dankzij de Targeted Compression Zone van de Run Performance Compression Socks blijven je kuitspieren continu optimaal presteren. De compressiekousen verhogen echter niet alleen de prestatie van je spierkracht. Ook zorgen ze dankzij de vier andere functiezones voor meer stabiliteit en comfort onder de kuit en een betere looppas. Een verschil dat je echt voelt!

Maar de compressiesokken maximaliseren niet alleen je prestaties als booster voor je spierkracht. Met vier extra functionele zones in de enkel, achillespees, hiel en voetboog zorgen ze ook voor een stabielere, comfortabelere en betere loop onder de kuit. Een verschil dat je kunt voelen!

De Run Performance Mid Cut Socks zijn perfect voor iedereen die niet van lange hardloopsokken houdt maar toch op zoek is naar stabiliteit en veiligheid voor hun spronggewricht. De Infinity Zone stabiliseert effectief je voetholte en spronggewricht – en je kunt ook op oneffen terrein tot het uiterste gaan. Drie andere functiezones zorgen ervoor dat je veiligheid niet ten koste gaat van jouw comfort.

Wanneer je niet wilt dat je sokken zichtbaar zijn bij hardlopen, dan zijn de Run Performance Low Cut Socks precies wat je zoekt. De Relief Sole, Arch Lift, Achilles Comfort en Heel Protection verlagen de drukbelasting op de zool en hiel en ondersteunen je voetholte. Nog comfortabeler hardlopen is niet mogelijk!

Onze hardloopsokken in Ă©Ă©n oogopslag