Thomas Röhler maakt squats op een gewicht op een gewicht op zijn rug en een enkelverband op de voet

Fitness

Fitnessoefeningen met Thomas Röhler - de Olympische Kampioen

Thomas Röhler toont je zijn topoefeningen voor alle lichaamsregio's

Oefeningen om de basiszones van het lichaam te versterken zijn altijd een goed idee - nu in de nazomer, maar ook in de herfst en de winter. Daarom hebben wij Olympisch kampioen speerwerpen Thomas Röhler in de fotostudio uitgenodigd om je zijn favoriete oefeningen te laten zien voor een optimale versterking van alle lichaamsregio's. Profiteer van de aangenaam warme temperaturen en begin nu met de dijen, armen en het bovenlichaam.

High Knees

Benen omhoog voor de start

1. Sta met uw voeten op heupbreedte uit elkaar. Hef de linkerknie in een hoek van 90° ten opzichte van de borst terwijl je de rechterarm parallel naar boven beweegt.

2. Leg het been weer neer en til de rechterknie naar de borst terwijl je de linkerarm naar boven beweegt. Ga door met de beweging en wissel de benen af.

3. Als je de beweging onder de knie hebt, kun je het tempo opvoeren.

Sports Ankle Support voor High Knees

Met zijn individueel aanpasbare band en anatomische pasvorm biedt onze Enkelbandage nog meer ondersteuning dan de Compressie Enkelbandage. Hij is ook licht van gewicht en slijtvast, waardoor hij je ideale partner is voor deze oefening.

Sports Compression Ankle Support voor hoge knieën

Een veilige houding is het allerbelangrijkste bij hoge knieën. De Sports Compression Enkelbandage verbetert de gewrichtscoördinatie en zorgt zo voor een veilige stand en vermindert het risico op blessures. Hij is gemaakt van een lichtere gebreide stof en is naadloos gebreid.

Plank Taps

Hou vol voor een sterke kern

1. Begin in een push-up positie met je handen onder je schouders, je benen gestrekt achter je en je voeten op schouderbreedte uit elkaar. Het lichaam moet een rechte lijn vormen van het hoofd via de schouders, rug, heupen en benen.

2. Verplaats je gewicht om evenwicht te bewaren en til één hand op om je tegenovergestelde arm aan te raken. Pauzeer even en breng dan uw hand terug naar de mat.

3. Overschakelennaar de andere kant, til je andere hand op om de tegenovergestelde arm aan te raken en leg hem dan terug op de mat. Dit maakt één herhaling af. Concentreer je op het behouden van je vorm en het activeren van je core bij elke beweging.

4. Doe 10-15 reps voordat je rust, of zet een timer om te zien hoeveel je er in een minuut kunt doen.

Sports Elbow Support voor Plank Taps

Twee anatomisch gevormde functionele elementen, zogenaamde pads, beschermen de binnen- en buitenkant van het ellebooggewricht tegen drukpieken. Samen met het 3D actieve breisel biedt de Elleboogbandage nog meer veiligheid in vergelijking met de Compressie Elleboogbandage.

Sports Compression Elbow Support voor Plank Taps

Volledige concentratie op de oefening! Heel eenvoudig - met zijn dunne, naadloze compressiebreiwerk bevordert de Compressie Elleboogbandage het gewrichtsbewustzijn, verbetert de gewrichtscoördinatie en vermindert zo de kans op blessures.

Compression Elbow Support nu koopen!

Blijf op de hoogte! De komende weken volgen hier nog meer oefeningen van Thomas Röhler en zijn verloofde Lucia Schauerhammer om mee te doen en fit te blijven.

Over Olympisch kampioen Thomas Röhler:

Thomas Roehler is een professionele atleet die speerwerpwedstrijden doet. In 2016 werd hij Olympisch kampioen in Rio met een persoonlijk record van 93,90m. Met zijn passie voor fitness zal Thomas je enkele van zijn favoriete oefeningen tonen om je nazomer met gezonde gewoontes te starten en je doelen te bereiken.

Naar Thomas' Instagram profiel

Ronde portret door Thomas Röhler

Kom fit de nazomer door: met Thomas Röhler en onze producten