Twee wandelaars met lange wandelsokken gaan een steil pad af op een berg aan schemering

Wandelen

Step into Adventure

Start je wandelseizoen met Bauerfeind Sports

Bergop, bergaf of voor achteraf: Wij hebben het juiste product voor elk deel van je wandeling!

Maak je volgende wandeltocht nog mooier en vertrouw op de juiste uitrusting - op alle delen van je weg.

Bergop met extra kracht

Onze wandelsokken pushen je wanneer je hoog wilt gaan en zorgen ervoor dat je voeten altijd droog zijn met zeer functionele materialen zoals merinowol.

Bergafwaarts met meer veiligheid

De sportbraces voor knieën, enkels en rug ondersteunen je bij elke stap en geven je zekerheid, vooral in ruw terrein en wanneer je weer afdaalt in het dal.

Optimale regeneratie achteraf met compressie

En voor een perfecte regeneratie achteraf zorgen onze Recovery Compression Socks voor effectieve compressie.

Bergop

Outdoor Merino Compression Socks

De wandelsokken die je spieren ondersteunen, de enkel en voetzool stabiliseren en zorgen voor optimale klimaatregulatie dankzij meer dan een derde merinowol. Onze Outdoor Merino Compression Socks zijn precies de juiste metgezel voor ambitieuze wandelaars die graag langere tochten maken en niets aan het toeval willen overlaten.

Nu kopen!

Outdoor Merino Mid Cut Socks

Als je van korter houdt, maar niet wilt inleveren op comfort en slimme dempingszones, is de mid-cut versie ideaal. De Infinity Zone biedt extra stabilisatie voor de enkel en de voetboog, terwijl de Heel Protection, Relief Sole en Instep Comfort Zone het gevoel in de wandelschoen verbeteren, vooral tijdens langere tochten.

Nu kopen!

Bergaf

Sports Knee Support

Onze Sports Knee Support is onmisbaar om de knieën te ontlasten wanneer je tijdens je tocht weer bergafwaarts gaat. De gewrichten worden hier bijzonder belast. Met zijn compressie rond de knie en de Omega Pad, die de knieschijf omsluit en drukpieken opvangt, zorgt onze topkniebandage voor optimale ontlasting en een pijnvrije afdaling.

Nu kopen!

Sports Ankle Support

Een losse steen of een wortel en het kan gebeuren: Bescherm je enkels tegen verdraaiing en draag onze Enkelbandage op weg naar het dal. Met zijn anatomische pasvorm en tapeband vermindert je het risico op letsel aan de gewrichtsstructuren en heb je altijd een goed gevoel van veiligheid. Zodat je ten volle kunt genieten van de afdaling.

Nu kopen!

Relax

Sports Recovery Compression Socks

Met effectieve compressie voor optimale regeneratie na lange tochten: onze Sports Recovery Compression Socks versnellen de stofwisseling in je kuitspieren - en je bent snel klaar voor het volgende avontuur!

Nu kopen!

Wil je meer te weten komen over het buitenleven? Klik dan door onze outdoor themawereld!

Naar de Outdoor themawereld