Run Ultralight Mid Cut Socks

Ultradunne Mid Cut Trail Running Socks voor jouw hardloopavontuur. De sokken stabiliseren middenvoet en spronggewricht, maar zijn toch zo licht als een veertje, zodat je op elke ondergrond snel en veilig kan bewegen.

€ 24,90*

  • Stabiliteit voor spronggewricht en voetholte
  • Ultradunne structuur en optimaal ademend vermogen
meer
Geslacht
Kleur
Maat Maattabel
Productnummer: 70000245

Beschikbaar, levertijd: 2-5 werkdagen

Leveringsomvang: Verpakking bevat 1 paar (2 stuks)

De juiste maat

Zo bepaal je de perfecte pasvorm voor een optimaal effect.

Gebruik uw normale schoenmaat om de lengte van uw sokken te bepalen.

Materiaal en verzorgingsinstructies

Materiële samenstelling

86% Polyamide, 14% Elasthaan

Zorg instructies
40 graden wassen symbool

Het product kan voorzichtig worden gewassen tot 40 graden watertemperatuur.

Wassymbool niet bleken

Het product niet bleken!

Niet -chemisch schoon wassymbool

Het product verdraagt geen stomerij.

Niet droog wassen symbool

Het product mag niet in de droger.

Symbool niet strijken

Het product is niet geschikt om te strijken!

Levering en retourzending

Wij bieden de snelst mogelijke levering. Als u uw bestelling vóór 14.00 uur plaatst, wordt deze gewoonlijk de volgende dag bij u bezorgd. Leveringen vinden altijd plaats op werkdagen. Houd er rekening mee dat er langere levertijden kunnen zijn rond nationale feestdagen in Duitsland en helaas hebben wij geen invloed op vertragingen die worden veroorzaakt door de aanbieder van de verzenddienst. U kunt er echter van uitgaan dat de levering uiterlijk na 5 dagen bij u zal zijn. Wij bieden u een gratis retourservice.
Uw voordelen

De mobiliteit bevorderen.
Verwondingen voorkomen.

Technologieën

Infinity Zone Technology

INFINITY
ZONE

Speciaal gevormd functiegedeelte ter stabilisering van de voetholte en de enkel. Ondersteunt daarnaast de voetholte en voorkomt effectief overbelasting.

Achilles Comfort Technology

ACHILLES
COMFORT

Een innovatieve opening in het gebied van de achillespees ontlast het gevoelige gedeelte en voorkomt op duurzame wijze overprikkeling tijdens langere loopsessies.

Hielbeschermingstechnologie

HEEL
PROTECTION

Een anatomisch beschermend gedeelte ondersteunt de hiel bij het neerkomen van de voet, vermindert de drukbelasting tijdens het lopen en voorkomt effectief overbelasting van de hiel.

Relief Sole Technology

RELIEF
SOLE

Een speciaal gestructureerd zoolgedeelte vermindert de drukbelasting op de voetholte tijdens het lopen en zorgt ervoor dat hogere belastingen over een langere duur worden gecompenseerd, zonder dat de bewegingsvrijheid van de voet wordt beperkt.

Ultralight garentechnologie

ULTRALIGHT
KNIT

High-tech microvezel met een breedmazig en open breiwerk voor minder gewicht en ademend vermogen met optimale prestaties. Nauwelijks merkbaar en toch zeer effectief.

Runner met middellange loop sokken op het bergaanzicht van onderaan

Productkenmerken

Verander de trail in jouw uitdaging! Met de Run Ultralight Mid Cut Socks kan je je volledig op het hardlopen focussen.

Gedetailleerd aanzicht van het voetgebied van de rechter witte medium -lengte luchtige gebreide loop sokken

De "Infinity Zone" biedt je optimale bescherming tegen overbelasting, omdat ze het spronggewricht en de voetholte ontziet. De speciale compressiezone bij de enkel zorgt voor meer stabiliteit en ontlast gericht de delen van je voet die tijdens het hardlopen het meest belast worden. Dankzij het ultralichte breiwerk voel je de trailrunningsokken bijna niet zitten en zijn ze de ideale metgezellen voor jouw hardloopavonturen. 

Stabiliteit en laag gewicht voor de hoogste eisen: halflange hardloopsokken voor trailrunning 

De Run Ultralight Mid Cut Socks zijn lichte, halflange hardloopsokken voor elk terrein. Het ultradunne breiwerk is bijzonder ademend en zorgt zo voor een aangenaam loopgevoel, ook op warme dagen. Geïntegreerde compressiezones stabiliseren het spronggewricht en de voet. De "Infinity Zone" voorkomt overbelasting: ze tilt de voetholte lichtjes op en ondersteunt het spronggewricht met lichte druk. De comfortzones "Relief Sole" en "Heel Protection" beschermen de voetzool en verminderen de drukbelasting op de hiel wanneer de voet in de loopschoen neerkomt. De uitsparing "Achilles Comfort" ontlast de achillespees en voorkomt overprikkeling in dit gevoelige gebied. Deze hardloopsokken worden in Duitsland geproduceerd volgens de hoogste kwaliteitsnormen. De juiste maat van de halflange Run Ultralight Mid Cut Socks wordt aan de hand van de schoenmaat bepaald.

  • Stabiliteit voor spronggewricht en voetholte
  • Ultradunne structuur en optimaal ademend vermogen
  • Comfort dankzij meerdere zones met padding
  • Duurzaam en zonder vervuiling