Dirk Nowitzki

Dirk Nowitzki
Dirk Nowitzki Signature Line

Signature Line

Basketbal

Dirk Nowitzki Signature Line

Ontdek nu de exclusieve Dirk Nowitzki Signature Line

Het spel gaat over je inzet. Uw apparatuur is van topkwaliteit waar je op kunt vertrouwen. Heers over het veld als Dirk Nowitzki: met uithoudingsvermogen, passie en de basketbalbenodigdheden van Bauerfeind Sports. Krijg nu de ondersteuning waarop de NBA-ster vertrouwt - met de Sports Compression Sleeve Arm en de Sports Compression Knee Support uit de Dirk Nowitzki Signature Line.

Bauerfeind
X
Dirk Nowitzki

Dirk Nowitzki Signature

Sports Knee Support

Naast de enkel is de knie het zwaarst belaste gewricht bij basketbal. Ook Dirk Nowitzki kan hier het een en ander over vertellen. Tijdens en na zijn lange carri├Ęre vertrouwde hij op de optimale bescherming van de Bauerfeind-kniebandages van wereldklasse. De Sports Knee Support is de perfecte steun voor de knie van de basketballer, omdat hij met zijn Omega Pad de knieschijf omsluit en zo de krachten op het kniegewricht optimaal verdeelt. Het compressiebreisel met 3D Airknit-technologie zorgt voor extra stabilisatie en tegelijkertijd voor een hoog draagcomfort en ademend vermogen.

Sports Ankle Support

Hoog mikken met de One-Legged Fadeaway: Met zijn kenmerkende move heeft Dirk Nowitzki talloze punten gegooid en wedstrijden voor zijn team beslist in de laatste seconden. Een enkelbandage als de Sports Ankle Support is de perfecte basis om krachtig af te springen en veilig te landen. Dankzij de tapeband wordt je enkel gestabiliseerd door gerichte druk, terwijl het compressiebreisel tegelijkertijd het weefsel masseert. Een win-win voor jou en je spel!

Sports Compression Knee Support

Meer kracht voor de perfecte drive: Als een van de spelers met de meeste gespeelde minuten in de hele NBA, weet Dirk Nowitzki hoe belangrijk kracht en uithoudingsvermogen zijn bij het dribbelen. De Sports Compression Knee Support omsluit de knie naadloos en sluit nauw aan op de huid. Je voelt elke beweging van je knie beter en het risico op blessures wordt kleiner. Het effect: matige gewrichtsondersteuning met volledige bewegingsvrijheid. De kniekous van ademende hightech microvezel biedt een perfecte pasvorm en een optimale klimaatregeling. Hierdoor blijven je spieren goed presteren - en je focus op het spel.

Gerichte compressietechnologie

Targeted Compression Technology

Verbeterde diepteperceptie en meer stabiliteit

Optimale pasvorm

Optimale pasvorm

Positioneel veilige pasvorm met maximale bewegingsvrijheid

Hoog -tech microveibre

High-tech microvezel

Ademend vermogen en optimale temperatuurregeling

Goedgekeurd door Dirk -pictogram

Approved by Dirk Nowitzki

 De steun die de NBA ster vertrouwt

Sports Compression Sleeve Arm

Schieten als Nowitzki: Dirk Nowitzki heeft meer dan 11.000 keer gescoord in de NBA. Tijdens de training vertrouwt hij op de Sports Compression Sleeve Arm bij het schieten van baskets.

De duurzame shooting sleeve biedt precieze ondersteuning voor de schietarm - voor meer kracht en uithoudingsvermogen op de baan. De aangename compressie bevordert de bloedcirculatie, verbetert de spiereconomie en voorkomt blessures. Dus je blijft gefocust op de bal en bent altijd klaar voor de volgende sprongschot.

Gerichte compressie

Targeted Compression Technology

Verbeterd spierrendement en levert meer prestaties

In actie met onze Dirk Nowitzki Signature Line

Optimale pasvorm

Positioneel veilige pasvorm met maximale bewegingsvrijheid

Hoog -tech microveibre

High-tech microvezel

Ademend vermogen en optimale temperatuurregeling

Goedgekeurd door Dirk -pictogram

Approved by Dirk Nowitzki

De steun die de NBA ster vertrouwt