Sports Compression Sleeve Arm »Dirk Nowitzki«

De arm mouw voor basketbal uit onze exclusieve Dirk-Nowitzki lijn geeft een aangename compressie voor een echte energie boost en brengt je een beetje dichter bij je grote idolen op het veld.

€ 24,90*

  • Meer kracht en uithoudingsvermogen en kortere hersteltijden voor je werparm.
  • Gerichte compressie verbetert de spiereconomie.
meer
Kleur
Lengte
Maat Maattabel
Productnummer: 70000429

Beschikbaar, levertijd: 2-5 werkdagen

Leveringsomvang: De verpakking bevat 1 stuk. Het product kan aan beide zijden gedragen worden.

De juiste maat

Zo bepaal je de perfecte pasvorm voor een optimaal effect.

A) Begin je meting op een punt meteen onder de holte van je oksel. Meet de omvang op die hoogte terwijl je je arm normaal langs je lichaam houdt. B) Meet de omvang van je pols. C) Meet de afstand tussen die punten.

Materiaal en verzorgingsinstructies

Materiële samenstelling

75% Polyamide, 25% Elasthaan

Zorg instructies
40 graden wassen symbool

Het product kan voorzichtig worden gewassen tot 40 graden watertemperatuur.

Wassymbool niet bleken

Het product niet bleken!

Niet -chemisch schoon wassymbool

Het product verdraagt geen stomerij.

Niet droog wassen symbool

Het product mag niet in de droger.

Symbool niet strijken

Het product is niet geschikt om te strijken!

Levering en retourzending

Wij bieden de snelst mogelijke levering. Als u uw bestelling vóór 14.00 uur plaatst, wordt deze gewoonlijk de volgende dag bij u bezorgd. Leveringen vinden altijd plaats op werkdagen. Houd er rekening mee dat er langere levertijden kunnen zijn rond nationale feestdagen in Duitsland en helaas hebben wij geen invloed op vertragingen die worden veroorzaakt door de aanbieder van de verzenddienst. U kunt er echter van uitgaan dat de levering uiterlijk na 5 dagen bij u zal zijn. Wij bieden u een gratis retourservice.
Uw voordelen

De mobiliteit bevorderen.
Verwondingen voorkomen.

Twee mannen spelen basketbal De man met zijn rug naar de camera draagt ​​een armhuls van Dirk Nowitzki -editie De man met zijn gezicht naar de camera draagt ​​een knie -slaap van Dirk Nowitzki -editie - Focusarmhuls

Technologieën

MADE IN GERMANY

Premium materialen en de hoogste productienormen sinds 1929.

Gerichte compressiezones technologie

TARGETED COMPRESSION 
ZONES

Innovatieve taping en spieropbouwende zone met zone-specifieke compressie ondersteunt de spieren in het omliggende gebied. Taping zone verbetert de proprioceptie - het gevoel van lichaamsbewustzijn en stabiliteit.

Zoom Dirk Nowitzki en een basketbalspeler die de arm mouw van Dirk Nowitzki -editie draagt.

Productkenmerken

Kracht zoals Dirk! Onze Sports Compression Sleeve Arm uit de Dirk Nowitzki Signature Line helpt je spieren met aangename compressie en duwt je werparm naar nieuwe prestatiegrenzen.

Logo ARM Mouw Dirk Nowitzki Edition

Onze basketbalarmsleeve ondersteunt je tijdens worpen, passes, rebounds en dribbelen. De zone-specifieke compressie bevordert de bloedcirculatie en verbetert de spierefficiëntie - zodat je je langer volledig kunt geven op de baan. Bovendien helpt de verbeterde bloedcirculatie je om je armspieren sneller op bedrijfstemperatuur te brengen en bent u beter beschermd tegen blessures. Een betere spiereconomie betekent dat je spieren sneller regenereren en dat je eerder op het veld zult terugkeren.

Een exclusieve arm mouw voor basketbal: duurzaam, wasbaar en ademend. 

Het tijdloos chique marineblauw van de high-tech microvezel voegt een verfijnde touch toe aan je spel, zelfs als het gaat om kleding. Je krijgt een van de exclusieve arm sleeves uit onze Dirk Nowitzki Signature Line bij elke verpakking. Ze zijn optimaal aangepast aan de behoeften van basketbalspelers en zijn zeer slijtvast, ademend en bijzonder comfortabel om te dragen dankzij extra zacht gebreid materiaal in de holte van de arm. Als je je er echt mee hebt uitgeleefd, geen probleem: de mouwen zijn wasbaar op 40°C. 

Om ervoor te zorgen dat de Sports Compression Sleeve Arm je nog beter ondersteunt tijdens je wedstrijd, moet je ervoor zorgen dat je de juiste maat bestelt. Meet gewoon de omtrek van je pols en bovenarm net onder de oksel en de lengte van je arm van de pols tot de oksel. 

Verhoog je basketbalprestaties en schiet als Dirk!

  • Meer kracht en uithoudingsvermogen en kortere hersteltijden voor je werparm.
  • Gerichte compressie verbetert de spiereconomie.
  • Optimale temperatuurregeling dankzij hightech microvezel en hoog ademend vermogen.
  • Bijzonder hoog draagcomfort dankzij extra zachte elleboogbocht
  • De hoes is duurzaam, robuust en vrij van schadelijke stoffen.